Airconditioning systemen

 

 

Airco Dordrecht

 

 

 

 

Airconditioning kan worden gebruikt om alleen in een bepaalde ruimte te koelen of om meerdere ruimten tegelijk te verwarmen.

Koeling van de ruimteEen van de meest populaire toepassingen is het koelen van vele ruimten tegelijk. In sommige gevallen kan dit erg duur worden. Sommige processen maken zelfs gebruik van de nieuwe koelmiddelen om meer energie op te wekken. Dit is irrigatie in een wakend stadiumEr zijn zelfs processen waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwe koelmiddelen om meer energie op te wekken. Dit is irrigatie in een wakkere fase, waar mensen onderweg zijn. Het is daarom ook een zeer veel gebruikte breed toegepaste vorm van airconditioning.

De meest typische toepassing van dit type airconditioning machines is voor het koelen van grotere ruimten. Ze worden gebruikt om de omgeving in de compound comfortabeler te maken om in te verblijven. B manip koelers zijn krachtige apparatuur voor de regeling van Pre-Cooling binnen Klima. Broom is een van de meest gebruikte koelmiddelen in de airconditioning. Dit koelmiddel is een mengsel van water en geselecteerde koelmiddelen en koelinstallaties worden gebruikt om het in grote hoeveelheden te produceren omdat het gemakkelijk smelt.

Airconditioning in scholenDeze wordt meestal gebruikt voor het koelen van ruimten met een oppervlakte van 10 bij 15 meter. Ondanks dezelfde capaciteit is het airconditioningsysteem voor dergelijke ruimten zeer duur om te installeren. Er zijn verschillende soorten airconditioningsystemen voor verschillende soorten toepassingen. Bijvoorbeeld: Meestal worden lawaaierige airconditioning units voor geluidsisolatie gebruikt.

Koeling van afzonderlijke ruimtenDit soort koelsysteem staat bekend als de airconditioning voor draagbare ruimten (PExternal), omdat het wordt gebruikt zonder permanente montage. Als de elektriciteitsvoorziening niet voldoende is om koude lucht met een constante temperatuur te leveren, dan zal de draagbare airconditioning lange tijd werken.

Compacte airconditioningDit type airconditioning lijkt ook op alles tot nu toe. Het kan ook koude lucht over een kamer verspreiden. Het is draagbaar en dus gemakkelijk te verplaatsen van de ene kamer naar de andere.

Traditionele airconditioningsystemenLuchtbehandelingsapparatuur wordt hoofdzakelijk gebruikt om slechts één ruimte te koelen. Dit soort toepassing wordt meestal gebruikt voor industriële doeleinden. De toepassingen in één enkele ruimte maken deze systemen zeer krachtig. In tegenstelling tot de kleine systemen die voor gas worden gebruikt, zijn de industriële koelsystemen groot en vereisen zij een grote koelcapaciteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit type koelsysteem is de koele lucht die het levert. Een aantal onderdelen van de koeleenheid, zoals de compressor, de condensor, de verdamper, enz. vormen een volledig werkend systeem.

Zij worden meestal gebruikt in verwarmingssystemen.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *