Baardwax Rotterdam

Baardwax Rotterdam

 

Net zoals er stylingsproducten voor het haar zijn, vind je meer en meer stylingsproducten voor de baard. Allemaal door de hype die al een aantal jaren aan de gang is bij de mannen namelijk de baard. Mannen met baarden zijn trendy, sexy en stoer. Ze hoeven zelfs geen haar op hun hoofd te hebben als ze maar een baard dragen.

Baardwax Rotterdam is de meeste verkochte onder de verzorgingsproducten die er zijn voor baard en snor.

 

Hoe gebruik je de baardwax?

Baardwax gebruik je net op dezelfde manier als voor je hoofdhaar. Je moet niet veel nemen om je baard te modelleren. Belangrijk is dat je de wax even goed opwarmt tussen je handen voor gebruik. Niet overdrijven met baardwax want anders creëer je een vettige baard en dat is niet de bedoeling. Een kleine hoeveelheid is voldoende om je baard te temmen en in model te brengen.

Naast de baardwax zijn er nog andere producten op de markt die je baard in model brengen.

 

Nog andere verzorgingsproducten:

 

Baardolie:

Baardolie is extra aan te raden als verzorging bij een stugge baard. De baardolie zorgt voor dat tikkeltje zachtheid en glans voor de baard. Let wel op dat je ook niet te veel olie gebruikt want anders is dit moeilijk uit te wassen.

 

Baardbalsem:

De baardbalsem is een crème die men gebruikt door de baard om je baard wat te modelleren naar eigen keuze.

 

Welke verzorging je ook kiest voor je baard, weet wel dat verzorging nodig is. Elk product heeft zijn eigenschappen en kan voor iedereen een andere keuze zijn.

 

Verzorging is een must

Voor je baard lang en gezond te houden is verzorging heel belangrijk. Bij onvoldoende aandacht voor verzorging van je baard, zal je baard er na verloop van tijd niet meer zo gezond uitzien als voordien.

Ga ook tijdig naar de kapper of barbier om je baard bij te trimmen of te knippen. Zo blijft je baard gezond en kan het haar weer voldoende groeien zonder een onverzorgde look te hebben. Trouwens bij de kapper kan je ook altijd terecht voor tips en stylingsadvies voor baard en haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *