Dakdekker Breda

Dakdekker Breda

De dakdekker in Breda mag je gerust specialist noemen in dakwerk en dan in de breedste zin van het woord. Of het nou gaat om dakisolatie of loodwerken, zinkwerk en dakbedekking of lichtkoepels, de dakdekker in Breda weet er wel raad mee. Het is altijd verstandig om de dakdekker in Breda tijdig een inspectie aan je dak uit te laten voeren.

 

Laat de dakdekker in Breda een dakinspectie uitvoeren

De ervaren specialist ut Breda past zeker op de platte daken professionele daktechnieken toe met materialen die van topklasse zijn en uitvoerig getest zijn onder de meest zware omstandigheden. Mooie voorbeelden van dergelijke producten zijn wel de bitumen daken en de EPDM dakbedekking. Voor de dakdekker uit Breda in actie komt, vindt altijd eerst een dakinspectie plaats. Nomaliter moet een dak tussen de 20 en 25 jaar mee kunnen gaan, het is zeer verstandig om daarvoor al een inspectie door de dakdekker uit Breda uit te laten voeren. Zie je dat er steeds vaker bladeren op je dak blijven liggen? Blijft er veel water liggen? Dan is je dak waarschijnlijk aan vervanging toe. Verstandig is het om na een periode van vijftien jaar een dakinspectie uit te laten voeren. Tijdig dus, want op die manier kun je ook lekkage voorkomen.

 

Kies je voor bitumen of EPDM dakbedekking?

Als de dakdekker in Breda nieuwe dakbedekking aan gaat brengen, gebruikt hij meestal bitumineuze dakbedekking of EPDM dakbedekking, Bitumen wordt tegenwoordig verreweg het meest gebruikt. Bitumen wordt met een soort van teer bedekt. De rol met bitumen wordt over het dak uitgerold en tegelijk met een brander verhit. Vervolgens zal het vast smelten aan het dakoppervlak. Ook dergelijk dakmateriaal dat is aangelegd door de dakdekker in Breda kan zeker tussen de 20 en 25 jaar mee.

 

Breng in rol aan of als membraam

EPDM is het duurzaam alternatief voor bitumen. Het is een soort van rubber, dat je aan het dak lijmt of kit. EPDM is in rol aan te brengen maar kan ook als membraam worden aangebracht. Hoe dan ook, de dakdekker in Breda weet wel raad met deze materialen. Laat hem op tijd naar je dak kijken voor lekkage ontstaat. Op die manier voorkom je grotere schade en heel veel geld, want de kosten die een lekkage kan veroorzaken liegen er doorgaans niet om. Regeren is vooruitzien, zoek dus tijdig contact met de specialist uit Breda. Zo voorkom je verdere schade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *