Drukkerij Rotterdam

Drukkerij Rotterdam

 

Bij een drukkerij kun je terecht voor al je drukwerk. Bijvoorbeeld als je visitekaartjes, folders of brochures wilt laten bedrukken. De meeste drukkerijen verkopen drukwerk aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Ben je op zoek naar een drukkerij in Rotterdam en omgeving, wil je weten wat een drukkerij precies is, zoek je een vacature bij een drukkerij of denk je er over om een eigen drukkerij starten? Lees dan het volgende blog.

 

Welke drukkerij vind je in Rotterdam?

 

In Rotterdam zijn tientallen drukkerijen te vinden. Via Google vind je snel en eenvoudig een drukkerij bij jou in de buurt. Voorbeelden van bekende drukkerijen in Rotterdam zijn onder andere Drukkerij Deniz aan de Graafstroomstraat, Tromp Print & Packaging aan de Innsbruckweg en Letterpress Studio Rotterdam aan de Oosteinde. Op het internet vind je bovendien meer informatie over de verschillende drukkerijen in Rotterdam, hun adres en openingstijden. Daarnaast vind je in de omgeving van Rotterdam meerdere drukkerijen, zoals Drukkerij De Cirkel in Schiedam en MvG Drukkerij in Barendrecht.

 

Waarvoor kun je bij een drukkerij terecht?

 

Bij de meeste drukkerijen kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten terecht voor al hun drukwerk. Laat bijvoorbeeld mooie visitekaartjes drukken of ga voor brochures, etiketten en promotiemateriaal met jouw (bedrijfs)naam of logo. Een drukkerij kan soms helpen bij het maken van een ontwerp en kan je bovendien altijd adviseren over materialen. Laat je daarom –zeker als het om een grote oplage gaat- van te voren goed adviseren.

 

Werken bij een drukkerij

 

Werken bij een drukkerij is veelzijdig en leuk. Creatieve mensen met een grafische opleiding kunnen bijvoorbeeld als creatief vormgever of graphic designer aan de slag. Daarnaast hebben drukkerijen vaak personeel nodig voor inpakwerk, het contact met klanten en het voorbereiden van orders. Om te werken in een drukkerij is creativiteit vaak een must, en is het belangrijk dat je secuur en goed georganiseerd kunt werken. Zeker bij een grote order komt soms wat stressbestendigheid kijken. Tot slot zijn sociale skills altijd handig, zeker als je veel contact met klanten moet onderhouden.

 

Een drukkerij in Rotterdam beginnen

 

Wil je een eigen drukkerij beginnen? Houd dan niet alleen rekening met concurrentie van andere drukkerijen in Rotterdam en omgeving, maar ook met bedrijven die online hun diensten aanbieden. Ga je de uitdaging graag aan? Zorg dan dat je jezelf op de kaart zet met een goede service, uitstekende printer en mooie ontwerpen. Veel succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *