Golfkarton verpakking

Golfkarton verpakking

Wie zich in de materie verdiept, die zal al lang niet meer verrast zijn dat meer en meer ondernemers kiezen voor golfkarton verpakking. Golfkarton verpakking is gemaakt van 100 procent gerecycled plastic. Grootste voordeel is de golfstructuur van de verpakking, deze structuur is als geen ander in staat om druk en perforaties op te vangen. Golfkarton verpakking scheidt verschillende producten en beschermt delicate oppervlakken.

 

Golfkarton komt tegenwoordig gewoon van de rol

Golfkarton verpakking komt tegenwoordig gewoon van de rol en biedt met name basisbescherming voor de te vervoeren producten. De producten blijven tijdens het vervoer prima op de plaats en schokken worden telkens op alleen de perfecte wijze opgevangen. Delicate oppervlakken krijgen door golfkarton verpakking geen krassen en je kunt zo verschillende producten prima uit elkaar houden. Op een rol golfkarton verpakking zit gemiddeld zeventig meter en golfkarton is in wel negen verschillende breedtes beschikbaar.

 

Golfkarton verpakking is buitengewoon flexibel en nog milieuvriendelijk ook

Golfkarton verpakking op rol wordt ook wel eens ribbelkarton genoemd en wordt vaak gebruikt voor het verpakken en beschermen van goederen die getransporteerd moeten worden. Stoten, krassen en schokken hebben zo geen schadelijke invloed op het product. Golfkarton verpakking is buitengewoon flexibel en ook nog eens milieuvriendelijk ook. Nog een voordeel van golfkarton verpakking is dat er tegenwoordig echt maatwerk geleverd kan worden. Bovendien is dit verpakkingsproduct uitermate geschikt om te bedrukken. Je kunt elke golfkarton verpakking prima laten voorzien van een merknaam, een opvallend logo of een pakkende tekst. In dat kader kan gekozen worden voor plantaardige inkt en een geurloze manier van werken. Met golfkarton verpakking kan dus heus maatwerk geleverd worden.

 

Geef je golfkarton verpakking een luxere uitstraling met foliedruk in goud of in zilver

Overigens kan er rechtstreeks op golfkarton verpakking gedrukt worden, er kan echter ook eerst op vellen afgedrukt worden. Bedrukte vellen worden dan op de verpakking gelijmd, iets dat men ook wel cacheren noemt. Daarna wordt gestanst. Als de bedrukte vellen op de doos moeten worden gelijmd, heb je nog weer de keuze uit diverse soorten van afwerking. In de meeste gevallen wordt overigens gewerkt met een standaard persvernis. Wil je een luxere uitstraling, dan kun je in mat of hoogglans laten lamineren en kan foliedruk worden toegepast in bijvoorbeeld goud of zilver. Meer en meer ondernemers onderkennen de veelzijdigheid en de beschermende werking van golfkarton verpakking. Dit en het feit dat er wat betreft de bedrukking echt maatwerk geleverd kan worden, schept de verwachting dat het met de opmars van deze verpakking nog bepaald niet gedaan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *