Kapsalon Arnhem

Kapsalon Arnhem

 

In Arnhem heb je de keuze uit verschillende kapsalons waar je jouw haar kunt laten knippen, verven en föhnen. Door regelmatig naar de kapper te gaan blijft jouw haar gezond en glanzend. Ook geeft een mooi kapsel je een verzorgde uitstraling en geeft het je meer zelfvertrouwen als je weet dat je haar goed zit. Door je haren te knippen bepaal jij jouw uitstraling en look. Ga bijvoorbeeld voor een mooie nieuwe kleur of laat je haren eens helemaal kort knippen.

 

Haren knippen bij een kapsalon in Arnhem

 

Je kunt er voor kiezen om periodiek jouw puntjes er af te laten knippen maar je kunt ook af en toe voor een compleet nieuw kapsel kiezen. Een professionele kapper weet precies welk model mooi bij jouw gezicht staat. Laat je adviseren en zoek voor je kappersbezoek plaatjes op van haarstijlen die je aanspreken. Door regelmatig je haar te laten knippen valt jouw kapsel beter. Hierdoor heb je ‘s ochtends ook minder tijd nodig om jouw haar in model te brengen en gaat het borstelen een stuk soepeler. Zeker in de winter valt het aan te raden om wat vaker naar de kapper te gaan. Door de droge lucht drogen de haarpunten nog sneller uit.

 

Haren verven bij een kapsalon in Arnhem

 

Bij een kapsalon Arnhem kun je jouw haar laten kleuren met zowel permanente verf als met een kleurspoeling. Wat tegenwoordig helemaal in is, is ombre en balayage. Dit zijn innovatieve manieren om het haar op een natuurlijke manier te kleuren. Balayage is een kleurtechniek waarbij de kapper de haarverf met een kwast of doorzichtige folies aanbrengt. Het haar wordt ‘intuïtief’ gekleurd met highlights. Dit wil zeggen dat de verf met de losse hand aangebracht wordt. Hierdoor krijgt je haar een beachy uitstraling met goudkleurige tinten en uitgroei is niet snel te zien.

 

Herenkapper in Arnhem

 

Uiteraard zijn er ook salons in Arnhem die zich speciaal richten op de heren, van een goede knipbeurt tot een nette scheerbeurt. Herenkappers richten zich vaak op stoere en tijdloze mannenkapsels die geknipt worden in een ontspannen ambiance. Zo word een scheerbeurt een hele ervaring met warme doeken, koude doeken, inzepen en ouderwetse en vlijmscherpe scheermessen. Naast een scheerbehandeling kun je de baard vaak ook laten trimmen en verzorgen met speciale oliën. Na een behandeling voel je je helemaal fris en verzorgd. Bij de herenkapper is het doorgaans ook mogelijk om verzorgignsproducten voor thuis aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *