Leren handgrepen

Leren handgreepjes

Als je kasten of lades makkelijk een nieuwe look wilt geven zou je in plaats van standaard handgrepen en knoppen kunnen kiezen voor leren greepjes. Het is een kleine verandering die de hele stijl kan veranderen. Je hoeft niet iets te verven of lamineren. Simpelweg het wisselen van de huidige knop en je bent klaar. Het voordeel van leren handgreepjes is dat het bij een heel modern interieurs past maar ook bij een landelijk interieur. Leren handgrepen zijn makkelijk online te bestellen. Je meet thuis de maten op, kiest een kleur en je kunt bestellen. 

Leren handgrepen in je interieur

Tegenwoordig zijn handgrepen al lang niet meer standaard plastic witte of rvs grepen. Bij een hip interieur of juist een landelijk interieur kan een leren handgreep veel doen. Een ouderwetse handgreep maakt inbreuk op je keuken of je kast. Als je mooie leren stoelen in huis hebt kun je die kleur kiezen om grepen bij je keuken of kast te vervangen. Zo krijg je meer eenheid in huis. Het is ook mooi om een kastje helemaal op te knappen. Als het kastje geverfd is en leuke accessoires erop heeft staan is de afwerking ook heel belangrijk. Kies de juiste poten onder het kastje en de juiste handgrepen. Dit maakt de look helemaal af. 

Als je een ouderwetse keuken hebt dan kun je ook veel doen om goedkoop de look te veranderen. Zo kun je folie kopen om de kastjes een andere kleur te geven. Echt alle kleuren en patronen zijn te bestellen. Daarbij maken de juiste handgrepen de look af. Afhankelijk van de kleur van de kastjes en de rest van je interieur kun je voor een basic bruine of zwart leren handgreep gaan. Maar ook verschillende kleuren zijn mogelijk. Zo kun je online uit wel 25 verschillende kleuren leren handgrepen kiezen. 

Leren handgrepen bestellen

Als je handgrepen gaat bestellen hoef je alleen te kijken naar de afstand van de grepen. Als je nu een knop hebt kun je die makkelijk vervangen, daar zijn standaard grepen voor. Als je nu een hendel hebt, zul je de afstand tussen de twee schroeven op moeten meten. Verder hoef je met niks rekening te houden. Enkel het kiezen van de juiste kleur en klaar ben je. Kijk bij de kleuren goed naar de rest van je interieur. De kleinste details maken dat alles mooi op elkaar afgestemd lijkt. Als je bijvoorbeeld ook een leren stoel hebt, een leren poef, dan kun je de handgreep hier op aanpassen. Heb je dat niet dan zou je kunnen kijken naar de kleuren in je interieur. Denk aan de kleuren van de meuren, de meubels of de accessoires. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *