Lundia boekenkast

Lundia kasten

 

Een Lundia boekenkast is sterk, flexibel en origineel. Met het modulaire boekenkastsysteem bepaal je geheel zelf de gewenste stijl en functionaliteit. De boekenkasten worden gemaakt van massief hout. Dit is het ideale materiaal, want hout is sterk en flexibel waardoor de schappen niet gaan zakken onder jouw boekenverzameling. Wat zo leuk is aan een Lundia boekenkast is dat je deze eindeloos kunt aanpassen en uitbreiden. Hierdoor verandert de kast zowel in functionaliteit als uiterlijk met je mee. Uit elkaar halen en opnieuw monteren gaat zeer eenvoudig, dus bij het verhuizen neem je de kast gewoon mee.

 

Boekenkast van massief hout

 

Massief hout vormt de basis van het klassieke Lundia kastsysteem. Deze basis is gemakkelijk uit te breiden en kan eenvoudig in- en uit elkaar. Kies bijvoorbeeld voor een geheel open boekenkast zodat je jouw collectie kunt zien of ga voor een helemaal gesloten kast, de keuze is volledig aan jou. Door het modulaire systeem kun je kiezen uit verschillende laden, deuren, achterwanden en accessoires waardoor je de kast helemaal af kunt stemmen op jouw persoonlijke wensen. Ook heb je zelf de keuze in de afmetingen. Er zijn vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes. Je weet dus zeker dat de Lundia boekenkast in jouw ruimte past. Met de transparante en dekkende kleuren geef je de boekenkast een persoonlijk tintje.

 

Totaal personaliseerbaar

 

Wat de Lundia boekenkast zo ideaal maakt is dat je deze helemaal kunt personaliseren. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kast altijd goed in je woning past, maar ook dat deze compleet aan jouw smaak voldoet. Daarnaast groeit de kast met jou mee en kun je deze uitbreiden of inkrimpen wanneer je maar wilt. Je koopt dus een kast waar je jouw hele leven lang plezier aan kunt beleven.

 

Lundia boekenkast kopen

 

Je kunt de Lundia boekenkast op verschillende plekken kopen. Zo zijn er verspreid door Nederland diverse verkooppunten, waar je vaak niet alleen de boekenkasten kunt kopen maar ook de garderobekasten en schuifdeurkasten. Daarnaast kun je jouw ideale kast gemakkelijk zelf online samenstellen en bestellen. De prijs voor jouw Lundia boekenkast is helemaal afhankelijk van de keuzes die je maakt. Lundia heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en ieder onderdeel van jouw kast wordt dan ook volledig volgens de FSC normen geproduceerd. Daarnaast is al het hout afkomstig uit Europese productiebossen. Deze worden op een duurzame manier beheerd en herbeplant. Voordat de bomen worden gekapt en deze bij de fabriek worden aangeleverd groeit het naaldhout minimaal 30 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *