Traumatherapie om verder te kunnen in het leven

Er zijn helaas nog heel veel mensen die dagelijks kampen met traumatische ervaringen. Sommige hebben het goed verwerkt en andere hebben er nog dagelijks last van. Dit kan ervoor zorgen dat je niet verder kan in je leven. Het verwerken van een trauma is niet zomaar iets. Hier is veel tijd voor nodig en een goede mindset. De ene persoon verwerkt een trauma beter dan een andere. Hier is niks aan te doen. Mensen die een trauma minder snel verwerken kunnen hulp zoeken om deze trauma toch met professionele hulp onder controle te krijgen. Er zijn aan aantal trauma’s die helaas vaker voorkomen dan andere. Denk aan het verwerken van rouw en verlies, seksueel misbruik of een destructieve partner- of ouderrelatie. Om deze trauma’s onder controle te krijgen volg je traumatherapie.

Traumatherapie

Inner-Tree

Inner-Tree is een bedrijf die traumatherapie verzorgt. Ze hebben professionals die vele jaren ervaring hebben met het helpen verwerken van trauma’s. Ons verleden bepaalt voor een groot deel wie we zijn en wat we bereiken in ons leven. Om deze reden is het belangrijk om niet te lang bij een gebeurtenis te blijven hangen. Dit is lastig en dat snappen de mensen van Inner-Tree. Naast dat ze kunnen helpen met het verwerken van trauma’s kunnen ze er ook voor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en dat je jouw relaties leert onderhouden. Iedereen uit zijn trauma anders en daarom is het enorm belangrijk dat een therapeut ervaring heeft met alle verschillende vormen. Dit is het geval bij Inner-Tree.

Relatietherapie

Naast dat het bedrijf mensen kan helpen af te komen van hun trauma’s kunnen ze ook stellen helpen bij het oppakken van hun relatie en het dal uit te komen om vervolgens sterker uit het dal te komen. Iedere relatie heeft mindere tijden. Het kan niet altijd goed gaan. Als het drijgt mis te gaan en je hebt geen idee wat je kunt doen om er weer bovenop te komen kun je de hulp van een relatietherapeut inschakelen. Naast de traumatherapie kan relatietherapie veel doen. Een goede relatie heeft een enorm goed effect op de mens. Het geeft je rust, geborgenheid en het idee dat je altijd ergens terecht kan. Als een relatie niet zo goed loopt werkt dit ook de andere kant op. Je krijgt veel stress en je hebt het gevoel dat je nooit ergens rust krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *