Waar koop je kant en klare leren handgrepen?

Leren handgreepjes

Je ziet ze steeds vaker in de woonbladen en bij hippe instagram accounts, deze hippe leren handgrepen van Nederlandse bodem. De reden dat ze zo populair zijn is dat ze super gemakkelijk te bevestigen zijn. Je krijgt er namelijk bevestigingsmateriaal bijgeleverd en je kunt zelfs kiezen op welke manier je ze aan je kastjes wilt bevestigen. Deze leren handgrepen kun je namelijk zowel in de vorm van een los als in de vorm van een platte greep monteren. In het eerste geval heb je daar maar één schroef voor nodig (en dus ook maar één gaatje in je lade of kastdeurtje) en in het tweede geval maak je de greep met twee schroefjes vast. Het is dus maar net wat je het mooist of meest praktisch vindt. De tweede reden dat deze greepjes van leer zo ontzettend populair zijn is dat ze verkrijgbaar zijn in maar liefst 26 verschillende kleuren. De collectie van deze producent van leren accessoires is opgebouwd uit allerlei mooie woonproducten en interieur-oplossingen, en al deze producten zijn verkrijgbaar in al die 26 kleuren. Er zit er dus altijd wel eentje bij die past bij jouw interieur, of de stijl die je voor ogen hebt.

Leren handgrepen met gouden schroeven

In deze webshop kun je die mooie handgreepjes van leer kopen in zowel de lus-vorm als de platte greep, en in beide gevallen kun je kiezen welke kleur schroeven erbij geleverd worden. Je kunt kiezen voor een goudkleurige schroef, een koperkleurige of een messing schroef, of gewoon voor een zwart of wit exemplaar. Het is maar net welke kleur leer je hebt gekozen voor jouw nieuwe leren handgrepen welke kleur schroef daar het beste bij past. Als je zwart of wit leer hebt gekozen kies je natuurlijk voor de zwarte of witte schroef, maar bij elke andere kleur kun je gewoon een combinatie maken die je zelf mooi vindt, of die past bij jouw interieur.

Waar kun je leren handgreepjes aan bevestigen?

Een groot deel van de mensen die in deze webshop de handgreepjes van leer koopt gebruikt deze om hun keuken een nieuwe look te geven. Het is een hele makkelijke manier om een persoonlijke touch aan de ruimte toe te voegen en/of een leuk kleuraccent. Als je op dit moment geen geheel nieuwe keuken kunt betalen maar je wilt wel graag een make-over, dan zijn dit soort leren greepjes een heel betaalbare optie. Je zult zien dat je keuken er meteen gezelliger en eigentijdser uitziet. Wat je natuurlijk ook met de greepjes kunt doen is een out ladekastje of tv-meubel pimpen. Eigenlijk kun je elk kastje of lade wel voorzien van een nieuw greepje via deze webshop, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en dus niet alleen geschikt als greepjes voor aan de keukenkastjes. Leef je er dus vooral mee uit in je hele huis, en pimp elk klein kastje of laatje dat je tegenkomt met deze mooie handgreepjes van leer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *