Zakelijke fotografie Gouda

Zakelijke fotografie Gouda

 

Een professionele fotograaf in Gouda kan een schitterend portret van jouw bedrijf maken. Je kunt zowel geposeerde als niet-geposeerde portretten laten maken door een fotograaf die gespecialiseerd is in zakelijke fotografie in Gouda.

 

De locatie

 

Jouw portret hoeft niet perse binnen in de studio genomen worden. Deze kan bijvoorbeeld ook buiten geschoten worden, of op een locatie naar keuze. Misschien wil je jezelf vast laten leggen in je favoriete stoel of in jouw eigen tuin. De locatie die je kiest hangt ook af van het doel van de foto. Als je juist voor zakelijk gebruik een portretfoto wilt laten schieten valt het vaak aan te raden om dit in de studio te doen. De fotograaf kan werken met een rustige achtergrond en het licht valt goed in te stellen.

 

Zakelijke portretfoto

 

Portretfoto’s worden veel gebruikt op het gebied van personal branding. Een goede portretfoto is dus belangrijk bij het creëren van jouw online identiteit. Met een professionele foto zorg je voor een goede eerste indruk. Je gebruikt een zakelijke portretfoto bijvoorbeeld voor je LinkedIn profiel en overige social media, op je CV, op je website of in presentaties. De portretfotograaf legt je op een zo natuurlijk mogelijke manier vast. Hierdoor herken jij jezelf echt terug in het portret. De portretfoto is fris en heeft een betrouwbare en vriendelijke uitstraling.

 

Persoonlijk portret

 

De fotograaf probeert in het portret jouw sprekende features te vangen. Zo komen bijvoorbeeld je ogen prachtig uit, of wordt de blik als eerste naar je mond getrokken. Door een persoonlijk portret te laten maken heb je een mooie foto van jezelf die je op kunt hangen in je eigen huis of cadeau kunt doen, bijvoorbeeld aan je ouders. Het is ook leuk om iedere vijf jaar een portret van jezelf te laten maken om te zien hoe je door de tijd heen verandert. Bij een portret hoef je niet perse stil te zitten en te poseren. Je kunt ook vastgelegd worden zonder dat je het ‘door’ hebt, bijvoorbeeld tijdens het tuinieren of het uitlaten van de hond. In overleg met de fotograaf krijg je het mooiste plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *